Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2023, 13:20
Cytat:
Mnie bardziej niż zachowanie po (mam nadzieję) awansie do Esy, interesuje jak Sobol poradzi sobie, gdy zaczną sie pojawiać realne akcje niezadowolenia u niektórych np. z powodu małej ilości minut
(patrz takie asy jak Zyro czy Młynek). To będzie test na zarządzenie drużyną, która jest rozpędzoną zmotywowaną maszynką.
Jeśli awansujemy, to Sobolewskiego szybko zweryfikuje ekstraklasa. Bo obecni Hiszpanie to na pewno nie wystarczą na poziom eklapy, tzn oni może wystarczą, tylko że musialoby ich być z 11 w pierwszym składzie, szybko z Jarochem, Dudą i taką ławką nas ekstraklasa obnaży ze wszelkich braków.

Także teraz jest cukierkowo, bo musi, bo są wyniki wspaniałe, każdy klub by chciał nawet na poziomie 1 ligi wygrywać 8/9 meczów.

Przyjdzie ekstraklasa, wyższy poziom, inne trudności więc wyjdzie jak Sobol daje radę. Dlatego płakanie teraz na niego czy szukanie teraz innego trenera (debilizm) jest niepotrzebne. Jeszcze w tym, maks następnym roku nastąpi szybka weryfikacja.
Nawet jeśli byśmy byli w ekstraklasie, slabo grali i fuksem się utrzymali, to w jeszcze kolejnym sezonie poleci w rundzie jesiennej - o ile znowu by słabo Wisła grała.

Także płaczki powinni siedzieć cicho. Trzeba dać czas i się samo okaże. Plus jest taki, że chcociaż jest nadzieja i coś wychodzi, nie jak za strażaka Brzęczka.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując