Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2023, 13:13
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Założenie jest z dupy, więc nikomu nie będzie się chciało z Tobą bawić Zejść to powinni byli przede wszystkim Ci którym groziła pauza na Ruchu za żółte kartki, tylko że oni akurat zostali.
Przestań udawać autorytet bo od minimum dwóch lat zupełnie nie ogarniasz co się dzieje a Twoje predykcje są o kant dupy rozbić. Przyjmij do wiadomości że Sobol sam był obsrany w drugiej połowie jak zobaczył efekt swoich zmian. Tak więc istnieje możliwość że coś jednak źle zrobił...

A jak Ci się nie chce dyskutować bo jesteś ponad to - to tego nie rób i nie zawracaj gitary. Waliło mnie to co o mnie pisałeś jak przewidywałem spadek, teraz też mi to wisi. Piszę to co widzę, nie zawsze mam rację, ale często jednak coś tam zauważam.
Przypomne że to nie Ciebie pytałem, więc po co wchodzisz między wódkę a zakąskę? Trochę mniej megalomanii, tym bardziej że sam przyznaje aż że dyskusja ze mną nie ma sensu. Pozdrawiam

@AS82 thx za opinie, dla mnie zmiany były wymuszone + sciągnięcie Dudy który lubi łapać kartki i groziło mu już wykluczenie z Ruchem.

Wyszło słabo, ale dogranie tego meczu było formalnością. IMO.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 16.04.2023 o godz. 13:18.
Odpowiedz cytując