Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2023, 20:12
ŁKS jeszcze jutro gra mecz. Ile odrobimy to pewnie dużo zależy od naszego meczu z ŁKSem i czy ŁKS dalej będzie tracił. Dużo meczów już nie zostało więc coraz bardziej prawdopodobne jest też, że ktoś kogo gonimy złapie formę i wygra wszystko czy niemal wszystko do końca.

Jak jutro ŁKS by przegrał to super. Każda kolejka następna i strata do nich np 7 pkt jutro, za tydzień itd to już raczej się powoli zrobi nie do odrobienia.

Ale ŁKS wcale łatwego terminarza nie ma, u siebie mają Podbeskidzie i nas. Na wyjeździe Arkę i TBB jutro. Także może sporo jeszcze potracą.

Ruch wydaje się, że dzisiejszą porażką i formą jaką prezentują wypisał się z walki o top 3. I teraz pytanie, czy ścigamy się z TBB o miejsce drugie, czy jeszcze gonimy ŁKS z myślą o miejscu 1.

Ja obstawiam, że jest duża szansa na 1 miejsce. Jedziemy z tematem równo i myslę, że się nie zatrzymamy. Z kolei jutro mecz TBB - ŁKS śmierdzi mi remisem. Oni pewnie nie będą chcieli sobie krzywdy zrobić, ŁKSowi remis w miarę pasuje, TBB też ucieszy się z tego 1 pkt liderem, z nami się zrównają, Ruchowi o 1 pkt odskoczą, a jak za bardzo się napalą na ten ŁKS i dadzą się skontrować to by żałowali, ze mogli grać o ten 1 pkt.

Nas z kolei widzę jako drużynę, która pogardzi 1 pkt czy to na wyjeździe z Ruchem czy ŁKSem. Nam myślę zalezy jedynie na wygranych, bo tylko tak możemy gonić a teraz już uciekać niektórym.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.04.2023 o godz. 20:22.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując