@FraMat - przecież Ty ze mną nie polemizujesz, tylko .......isz jakieś kocopoły w oparciu o wywiad pomeczowy i wmawiasz mi że jestem w spisku Brzeczka, Błaszczykowskiego i Sharksów ryjących pod Sobolewskim. No bez jaj

Napisałem konkretnie co mi się niepodoba, do niczego wprost się nie odniosłeś. Sam wypisałeś w punktach co zarzucam Sobolewskiemu (wyciąłeś fragment o Żyro na skrzydle, trudno z tym polemizować, nie?), potem wkleiłeś fragment wywiadu pomeczowego z Fernandezem i zacząłeś ludziom wmawiać że obaliłeś mój podły atak
A potem jak robię sobie z Ciebie jaja to jest obraza majestatu. Mimo że zasługujesz, zwłaszcza tymi sekciarskimi wstawkami o Brzęczku.
Nawaliłeś tekstu - bez sensu, .... z tego wynika. "No nie ładnie krytykować Sobolewskiego, no może nie jest najlepszy" itp. itd. Jak się nie umiesz merytorycznie odnieść do tego co napisałem to bądź jak Karherop - on udaje że jest ponad to, nie będzie się z plebsem na argumenty ścierał
Wmawiasz mi jakieś pierdoły:
Cytat:
Jest oczywiste - sztab trenerski - Sobol, Zając ustawiają tych Hiszpanów na boisku, ustalają taktykę, jaka musi być zrealizowana.
I jest realizowana - są wyniki i gra ciesząca oczy.
Jeśli twoim zdaniem to dowód na słabość Sobolewskiego jako trenera to nie mam więcej pytań.
|
Nędzna erystyka, Ty myślisz, że rozmawiasz z pięciolatkiem? Czy to po prostu Twój sufit?
Napisałem wprost co mi się nie podoba, sam to wkleiłeś to się do tego odnieś, albo odpuść.