Wyczyny Tachiego od wejścia na murawę :
64 minuta - 'faulowany' przez napastnika przed 16tką, z tymże właśnie 'faulowany' - połowa arbitrów by gwizdnęła, druga połowa nie, miękki faul - niepotrzebne ryzyko. Przy innym arbitrze przeciwnik by wyszedł sam na sam...
65 minuta - podanie do tyłu do najbliższego
66 minuta - strata na kontrę na 40 metrze od bramki
67 minuta - spóźniony w kryciu przy wrzutce, spacerkiem się wracał - dobrze, że przeciwnik wrzucał piłkę do innego przeciwnika
68 minuta - najpierw łatwo objechany i następnie faul na karnego
70 minuta - podanie w poprzek do najbliższego
73 minuta - podanie do tyłu do najbliższego
75 minuta - spóźniony doskok w polu karnym
78 minuta - podanie do bramkarza
UWAGA TUTAJ ZMIANA POZYCJI NA STOPERA, PRZECIWNIK w 10
80 minuta - dobre wyprzedzenie i wybicie piłki
84 minuta - dobre wybicie piłki w polu karnym
89 minuta - podanie w poprzek
90 minuta - świetna długa piłka do Rodado
91 minuta - wybicie piłki w polu karnym
Generalnie gość w pomocy jest mega drewniany, wszedł szybko Basha i uporządkował ten burdel, bo przez chwilę nam groziło drżenie o wynik do ostatniej minuty....
Ja wierzę, że Tachi może być dobrym stoperem, który rzuca fajne długie piłki... ale w pomocy to on jest jak dziecko we mgle. W dodatku dziecko z drewna, taki Pinokio w wersji XL. Niech Sobol sobie da z nim spokój w środku pomocy.
W dodatku do głowy nie wyskoczył ani razu (piszę to dla fanatyków, którzy twierdzą, że ważne główki wygrywa, bo jest wysoki

)
----------------------
Wracając do meczu, na plus :
- Villar - chłopak się z meczu na mecz rozkręca, dziś tylko jedne słabe zagranie a tak niezwykle przytomna gra. Bramka (nie wiem czemu anulowana?) do tego asysta. Dla mnie zdecydowanie najlepszy na boisku.
- Igbekeme, dopóki miał siłę biegać.
- Basha - zmiana, która zaryglowała środek pola
- Junca
- Rodado (przy odrobinie szczęścia mógł kończyć z 4 golami, jak zwykle nieskuteczny, ale nabiegał się przy tym jak koń)
Na minus (na minus względem tego co zwykle grali, więc wyżej poprzeczka) :
- Ferndandez - dziś poza karnym większość piłek marnował. I tak 3x lepszy niż mogą być nasi rezerwowi, ale jak na jego standardy zagrał słabo.
- Mula - podobnie jak Fernandez.
------------------
Przyzwoicie zagrał Duda, a Młyński prawie nic nie zagrał, ale to dzięki niemu przeciwnik kończył w 10, więc mały plusik można postawić za to.