Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2023, 08:30
Delgado napisał(a):Wyświetl post
@MalK

Chyba Cię pogięło, Niepołomice podobnie jak Wieliczka są podzielone pomiędzy nas i starozakonnych, a Puszcza nigdy nie była naszym zaprzyjaźnionym klubem w jakikolwiek sposób
Przecież piszę, że nie chodzi mi o jakiekolwiek zgody, układy i inne pier*oły, które - jak już zostało podkreślone nie przeze mnie - mają znaczenie głównie dla ludzi mających jakieś szemrane interesy okołonarkotykowe, co przeciętny kibic ma w głębokim poważaniu.

Na poziomie klubowym z Puszczą grywamy regularnie sparingi od lat, praktycznie w każdym okresie przygotowawczym (ostatni dopiero co, w przerwie reprezentacyjnej), wypożyczamy tam zawodników (np. Drzazga), w Puszczy swobodnie odnajdują się byli piłkarze Wisły (Boguś, Cikos), a do soboty nie spotkałem się z jakimikolwiek nieprzychylnymi komentarzami ze strony kibiców Wisły w kierunku Puszczy i vice versa. Taki tam, ubogi krewny z perspektywy kibicowskiej, a zaprzyjaźniony klub z perspektywy współpracy międzyklubowej.

Kłócił się nie będę, ale jakoś nie mogę się zgodzić, że klub, z którym gramy non-stop sparingi nie był w jakikolwiek sposób zaprzyjaźniony.
Odpowiedz cytując