|
Sam ze wsi pochodzę, ale niekoniecznie słoma mi z butów wychodzi. A że chłopki z Niepołomic odwaliły co odwaliły to nie mam zamiaru ich za to głaskać. Takie przypadki należy bezwzględnie wyszydzać
Nie liczy się wielkość ośrodka tylko normy cywilizacyjne. Puszcza jest jescze w głębokim PRLu jak widać, podobnie jak część rodzimej piłki i działaczy. Zadali szyku orając swoje boisko na stulecie. Ja znam podobne klimaty ale niekoniecznie widzę dla nich miejsce na szczeblu centralnym. Tobie jak widać podobne "kozaki" imponują, mnie bardziej jednak piłka interesuje. Każdemu wedle potrzeb.
@MalK - wymiękam, kolejna zgoda? Znaczy - prochami z Rekinami dilowali, trawkę obok ziemniaków na boisku sadzili, na policji się spruli czy teraz zmieniono kryteria? A może chodzi o to że najlepszy obornik po boisku na mecz znami rozrzucili?
Po bratersku nas przyjęli, zabrakło tylko wilczych dołów.
Jak już się gubię w tych przyjaźniach ale szczerze mówiąc wolę już Cracovię od takich "zaprzyjaźnionych" klubów. Przynajmniej sobie piłkarze nóg nie połamią.
P.S. Jak ich po meczu u nas autentycznie szanowałem, tak po tym cyrku mogę z nich tylko drwić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.04.2023 o godz. 18:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
|