Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2023, 13:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
To ja nie wiem na jakiej podstawie kolejkę temu napisałeś, że wszystko jest w naszych rękach.
Skoro wtedy nie zakładałeś, ze wszystko/prawie wszystko wygramy, a napisałeś, że jest wszystko w naszych rękach - a jakby TBB i Ruch wygrali wszystko to przecież by nas wyprzedzili...
A teraz mówisz, ze moje pisanie, ze Ruch i TBB potracą punkty nie jest pewne na 100%...

To ja nie wiem, mówisz, ze wszystko w naszych rękach ale zakładasz, ze TBB i Ruch mogą nie potracić pkt a my pewnie nie wygramy wszystkiego...

Czyli tak samo prawdziwe było to Twoje "wszystko w naszych rękach" jak teraz to moje pisanie, że nadal "wszystko w naszych rękach".

Kręcimy się w kółko. Ja już daję spokój. Tylko chciałem zaznaczyć, ze wtedy nie było tak kolorowo jak pisałeś i mówienie, ze TBB się już w sumie możemy nie przejmować, tak samo teraz nie jest po tej porażce wiele inaczej niż przed tą porażką (w sytuacji gdy przyjmujemy, że będziemy dużo wygrywać)...
Bo TBB i Ruch nie są z matematycznego punktu widzenia problemem.Mamy do nich dystans nie większy niż maksymalnie 2 punkty i mecze bezpośrednie z nimi więc mogą wygrywać z innymi a i tak w meczu bezpośrednim z nami wszystko zależy od nas.Tu nic się nie zmieniło po tej kolejce."Problem" mamy albo możemy mieć z Puszczą która w przypadku wygrania zaległego meczu wyprzedzi nas a ponieważ już z nimi graliśmy musimy liczyć że ktoś inny urwie im punkty.I być może dokona tego już Sandecja albo TBB po prostu będzie lepsza lub zremisuje w zaległym ale na tą chwilę to nie zależy od nas.Tak że z dużym prawdopodobieństwem chwilowo ale jednak "nie wszystko w naszych rękach"
Odpowiedz cytując