Wyświetl pojedynczy post
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2023, 23:42
Ja akurat w jebaniu Balty nigdy udziału nie brałem, a przy nieszczęsnym swojaku w Tychach nawet go broniłem, bo dla mnie tam dupy dał ewidentnie Żyro, któremu przy def sfg zachciało się główkować w stronę bramki i władował się w Iwana, który miał czystą pozycje do wybicia piłki. Wszystko sprowadza się do tego za jakie pieniądze u nas grał, bo tutaj można mieć pewne wątpliwości.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Może jednak Sobolewski powinien mniej opowiadać o przygotowaniu do kolejnego rywala a bardziej to robić.
Plan na gre prawdopodobnie powstał w oparciu o stan boiska z 31.03 w meczu Sandecja - Skra i był w mijającym tygodniu realizowany, chyba nawet byliśmy zgrupowani. Polecam obejrzeć sobie skrót, bo to co z premedytacją zrobiono z tą murawą w tydzień jest wręcz niewiarygodne. Czy grając to co graliśmy w sobotę na murawie sprzed tygodnia udałoby się wygrać/zremisować? Skoro grająca w piłkę Skra ograła drwali z Sandecji to zachowując odpowiednie proporcje nie widzę przeszkód, żeby grająca w piłkę Wisła ograła drwali z Puszczy. Przyjechali zobaczyli murawę i mimo wszystko podjęli decyzje, że gramy swoje. Gdybyś zapytał Kloppa albo Mourinho czy musieli podejmować takie decyzje to odesłaliby Cię do psychiatryka. Gdybyś zapytał większość polskich trenerów to też prawdopodobnie okazałoby się, że nie.
Odpowiedz cytując