Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2023, 22:28
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Albo mi się wydaje albo z oryginalnego tekstu usunąłeś fragment oskarżający Dudę o stratę bramki.
Piszesz bzdury o Tachim, który wg ciebie grał lepiej niż Duda, a pierwsza połowa to "dramat" w obronie m.in. Tachiego i Moltenisa. "Dramat" jak na mecz z Chrobrym więc proszę nie interpretować zbyt daleko tego co piszę.
Ewidentnie masz jakieś uprzedzenia, bo normalnie piszesz sensownie o piłce więc może się wydawać, że masz o tym jakieś pojęcie.
Wydawało Ci się. Bramka padła po stracie Tachiego i wątpliwym (nawet bardzo) faulu Moltenisa. Edytowałem tylko błędy wynikające z pisania na komórce. Nie moja wina że coś sobie ubzdurałeś...

Tachi miał sporo świetnych podań do przodu (co zauważyli też komentatorzy), otwierających drogę do bramki. To był jego najlepszy mecz w Wiśle. Grał lepiej od Dudy.

Żeby krytykować Dudę nie trzeba być uprzedzonym - wręcz przeciwnie, wystarczy być uczciwym w ocenach. Nie puszczać płazem błędów na poczet przyszłych, mocno wątpliwych zysków ze sprzedaży. To co uważasz za ewidentne jest tak naprawdę bardzo wątpliwe i wynika z tandetnego psychologizowania. Spróbuj sobie wyobrazić po prostu że talent Dudy nie wszystkich rzuca na kolana. W sumie tyle - na dobrą sprawę ciency piłkarze w Wiśle nie budzą już moich większych emocji. Mnie na ten przykład bardziej interesuje awans niż jedno dobre zagranie na trzy słabe jakiegoś młodego kopacza. Jedyne co mnie szokuje to pochwały które Duda regularnie otrzymuje, bo za chińskiego boga nie wiem za co.

Czekam na Twoją analizę po obejrzeniu czegoś więcej niż skrótu.
Niecierpliwie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.04.2023 o godz. 22:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując