Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2023, 22:13
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Obejrzałem mecz który sobie nagrałem żeby go na spokojnie przeanalizować. Nowe dekodery mają taką możliwość. Ale oczywiście, nie może być innego komentarza na konkretne wyliczenia, muszę nienawidzić Dudy
Żałosne.

To może poczekaj na powtórkę i oceń potem. Może jednak jest trochę prawdy w tym co napisałem.
Dobrze że przynajmniej statystyki bramek i asyst to twarda waluta, nie da się napisać "moim zdaniem Duda powinien mieć cztery gole i osiem asyst, tak ciężko pracuje na treningach i jest taki zdolny..."
Albo mi się wydaje albo z oryginalnego tekstu usunąłeś fragment oskarżający Dudę o stratę bramki.
Piszesz bzdury o Tachim, który wg ciebie grał lepiej niż Duda, a pierwsza połowa to "dramat" w obronie m.in. Tachiego i Moltenisa. "Dramat" jak na mecz z Chrobrym więc proszę nie interpretować zbyt daleko tego co piszę.
Ewidentnie masz jakieś uprzedzenia, bo normalnie piszesz sensownie o piłce więc może się wydawać, że masz o tym jakieś pojęcie.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując