pepe72 napisał(a):

Nie chcę twierdzić, że nie oglądałeś meczu ale mam wrażenie, że ci Duda dziewczynę odbił, bo ta ocena jest mocno z d...
Po pierwsze w pierwszej połowie mieliśmy problem z lewą obroną, a Duda grał z prawej. Nawet na skrócie jest jedna akcja, gdzie Chrobry centruje z (naszej) lewej po ograniu trzech(sic!) naszych.
Po drugie stwierdziłem, że ja nie jestem ekspertem więc porównałem to z oceną piłkarzy B.Karcza.
Duda dostał od niego "6", a Moltenis i Tachi po "5". Dziś ciężko znaleźć inne oceny ale do środy coś pewnie już będzie.
Czyli jest to bardziej zgodne z moim odczuciem niż z twoim. Polsat na razie nie daje możliwości obejrzenia powtórki więc nie bardzo mam możliwość sprawdzenia szczegółów.
Edit: w Gazecie piszą, że faul, po którym padła bramka był Moltenisa.
|
Obejrzałem mecz który sobie nagrałem żeby go na spokojnie przeanalizować. Nowe dekodery mają taką możliwość. Ale oczywiście, nie może być innego komentarza na konkretne wyliczenia, muszę nienawidzić Dudy

Żałosne.
To może poczekaj na powtórkę i oceń potem. Może jednak jest trochę prawdy w tym co napisałem.
Dobrze że przynajmniej statystyki bramek i asyst to twarda waluta, nie da się napisać "moim zdaniem Duda powinien mieć cztery gole i osiem asyst, tak ciężko pracuje na treningach i jest taki zdolny..."