Cytat:
|
Poza tym że Chrobry wyszedł dość odważnie i bardzo mocno zmobilizowany to Wisła nacierała i miała naprawdę imponujące akcje. Grała piłkę nie z tej ligi. I bardzo chciałbym ją zobaczyć już dziś na tle jakiejś drużyny z ekstraklasy.
|
Trochę ekstraklasy zobaczymy w meczu z ŁKSem, Niecieczą i moze Ruchem. To sa takie zespoły, które marką, ambicjami i zapleczem (Nieciecza) pasują do ekstraklasy i można spokojnie je stawiać w jednym szeregu z zespołami z Ekstraklasy typu Miedź, Korona, obecna Lechia, Śląsk, Jaga itp Czyli taki nasz polski misz masz gdzie te kluby mielą się między środkiem/dołem ekstraklasy, spadkiem, czołówką I ligi, awansem z I ligi.
Dla mnie to już będzie taki przedsmak powaznych meczów jak na najwyższym szczeblu. Po drodze już Arkę ogoliliśmy, czyli też klub, który wie co to ekstraklasa. Tak samo Podbeskidzie będzie zespołem, który można zaliczyć do powiedzmy najlepszych obecnie 25 polskich klubów.
Ciekawe jaką formę będziemy mieli na mecz z Niecieczą, i jaką formę będą oni mieć. Bo obecnie wydają się zaraz po nas najmocniejsi i tu by mgło być fajne starcie to to 1 miejsce na wiosnę.