aNouc napisał(a):

Królewski też ma reklamę - i to w lepszym miejscu na koszulce bo na tylnej części pod nazwiskami piłkarzy widnieje logo Synerise. Gdy wchodził do Wisły miał 40 obserwujących na Twitterze, a teraz blisko 60 000 tysięcy. Stał się osobą medialną, tak jak chciał. Wykorzystuje swoje social media do reklamy własnej osoby i swojej firmy. Ostatnio wypuścił jakąś książkę do sprzedaży i jeszcze przed premierą stała się bestsellerem. Przed wejściem do Wisły, musiałby zachęcać rodzinę do jej zakupu.
I do budżetu dorzucić powinny się przede wszystkim osoby które kierowały klubem gdy Wisła spadała z Ekstraklasy - Jarosław Królewski, Jakub Błaszczykowski i Tomasz Jażdżyński, a nie "szeregowy" sponsor w postaci Nowaka, który jakby chciał być złośliwym mógł powiedzieć, że przepalono jego pieniądze, które wpompował w Wisłę, a o niczym nie decydował w klubie i klub spadł z Ekstraklasy.
Gdy Wisła spadła z Ekstraklasy, napisałem na SB, że, jeżeli Królewski, Błaszczykowski i Jażdżyński są ludźmi honoru, to z automatu wrzucą do budżetu Wisły pieniądze. I podobnie napisałem, że nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby Królewski, Błaszczykowski i Jażdżyński odeszli z Wisły po spadku klubu. Nie. Mają zostać, posprzątać po sobie, wyłożyć własne pieniądze, naprawić wszystko co zepsuli, przywrócić Wisłę do Ekstraklasy i dopiero wówczas mogą odejść. Gdyby chcieli.
|
Co ty chłopie .......isz to głowa mała.Jak Wisła spadała z ekstraklasy to Nowak był już jednym z współwłaścicieli.Jako sponsor przyszedł i od razu dał do zrozumienia,że warunkiem jest obecność w Wiśle Kuby.Wtedy to brzmiało niewinnie.Z tego co wiemy na ten moment to już takie niewinne nie było.I nie jest to jakaś wiedza tajemna bo jak tylko Nowak wjebał się na stołek prezesa udzielił wywiadu po którym włosy stanęły dęba a wszystko inne opadło.W tym wywiadzie jakiego udzielił po miesiącu od objęcia posady prezesa są takie kwiatki że hej .Między innymi udupcył Jażdżyńskiego jako kandydata bo prezes miał być jak to Władeczek określił "po linii Nowak-Mosty", że Brzęczek jako menadżer to świetny pomysł i on od początku był za jego pracą w Wiśle(ciekawe dlaczego). Nie wiem czy to w tym samym wywiadzie czy póżniej wychwalał lekarza Wisły no bo jemu pomógł z łokciem. I taki chłopek roztropek został prezesem odgrażał się co to nie zrobi a potem sie okazało że na wypłaty nie ma i trzeba spierdalać.