Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2023, 14:17
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Jest zdecydowana różnica między krytyką, a pogardliwym odnoszeniem się i brakiem szacunku, który prezentujesz.

Nigdy nie będę szkalował kogoś kto miał dobre intencje.

Dobry przykład, ostatnio wycieraczka porysowała mi szybę. Mój tata sam wpadł na pomysł, że to przeszlifuje tlenkiem ceru, żebym miał lepszą widoczność i nic mi o tym nie mówił, co zamierza. Zrobił to jak byłem w pracy w swoim wolnym czasie.

No i prawie się udało, przeszlifował ok 90%, rysa praktycznie zniknęła i pod sam koniec od temperatury szyba pękła sama z siebie.

Myślisz, że miałem pretensje, że zbił szybę za 1200 zł ?

Nie. Bo nie jestem takim burakiem jak ty.

I tyle w temacie.
Wzruszająca anegdota. A ja kiedyś kupiłem ciotce kwiaty bez okazji, dałem cztery dychy bezdomnemu i ściągnąłem przestraszonego kota z drzewka.

Dobre intencje? Zastanówmy się chwilę...

Masz JB - człowieka, który po spadkowym sezonie twierdzi, że jego jedynym błędem i "zajebaniem" było to, że nie wyleczył kontuzji na czas. Człowieka, który doskonale widział, jaki kwas i syf panuje w klubie, ale mimo to nie reagował, bo żył w iluzji, że jego droga jest najlepsza. I TYLKO dzięki temu, że Jażdżyński postanowił się ewakuować, a JK miał okazję przejąć jego udziały i odsunąć JB, mamy teraz w klubie względną normalność i jakiekolwiek perspektywy na coś pozytywnego.

Ty mówisz o intencjach?

A że burakiem jesteś, to udowodniłeś w swojej pierwszej odpowiedzi. Na buraczany wpis odpowiedziałeś buractwem. Rozmowa dwóch buraków, a nie jak Ci się wydaje - jednego.
Odpowiedz cytując