Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2023, 13:06
Naprawdę zaczynam uważać, że nadajesz się tylko i wyłącznie do udawania bota wklejającego linki do YouTube'a.

Co do cytatu JK - Facet ma pełne prawo do swojego zdania o ludziach, którzy - jak to ujął - "rugają" JB. Ewidentnie musieli się do jakiegoś stopnia dogadać za kulisami, bo w listopadzie klimat był zgoła inny. Powiedz mi jedno - skąd w takim razie tylu przeciwników i krytyków Nieomylnego Kuby? Wszyscy oni się mylą, czy po prostu przy obecnym układzie personalno-właścicielskim JK musi się trochę pobawić w politykę?

Nowak - Człowieku, czy możesz się łaskawie odnieść do CAŁEGO zdania, które napisałem, a nie tylko tej połowy, na którą Ci wygodniej odpowiedzieć? Chcesz, żeby Cię poważnie traktowano, to nie manipuluj tak żałośnie.

Dalej...

"To chyba logiczne. Królewski z ekipą nie popełniają tych samych błędów. A poza tym pamiętaj, że Wisła występuje obecnie w 1. lidze, a nie Ekstraklasie, i jest dużo łatwiej, tym bardziej, że Wisła dysponuje budżetem o blisko 10 milionów większym od kolejnego w 1. lidze."

Idiotyzm tego posta zasługuje na pracę doktorancką, ale spróbujmy rozbić to na części:

* To chyba logiczne. - Zaczyna się nieźle, próbujesz od razu na wstępie dodać wagi temu, co piszesz.

* Królewski z ekipą nie popełniają tych samych błędów. - NO COŚ TAKIEGO. O to chodzi w tym, co napisałem, co nie?

* A poza tym pamiętaj, że Wisła występuje obecnie w 1. lidze, a nie Ekstraklasie, i jest dużo łatwiej, tym bardziej, że Wisła dysponuje budżetem o blisko 10 milionów większym od kolejnego w 1. lidze. - Mój Boże, to w sumie tak walnąłeś, żeby napisać cokolwiek, prawda? Tak, pamiętam, że Wisła występuje w 1. Lidze i pamiętam o budżecie. A Ty pamiętasz, kto nas tam spuścił i kto był u steró(w) do Października/Listopada? Sezon nie zaczął się od rundy wiosennej. Głupio i nie na temat.

Przeczytaj jeszcze raz - Dlaczego, od kiedy rodzinka została odsunięta od prowadzenia Wisły, nagle zaczęły dziać się bardzo pozytywne rzeczy?

Żadna informacja podana przez Ciebie nie jest odpowiedzią na to pytanie. A to, że "Królewski z ekipą nie popełniają tych samych błędów" to po prostu FAKT, o którym sam napisałem.

I teraz dochodzimy do najlepszego. Szczerze, mój ulubiony fragment i absolutny popis Twojego upośledzenia kognitywnego - "Zatem pokaż mi swój wpis w którym krytykujesz zatrudnienie Jerzego Brzęczka na trenera Wisły."

Znowu odpowiedź na pół zdania, bo oczywiście do całego zbyt trudno było Ci się odnieść. Ale to u Ciebie wzorzec, jak już zdążyliśmy zauważyć.

Więc jeszcze raz, tym razem przeczytaj to baaaaardzo powoli, najlepiej na głos:

JA CI GÓWNO MUSZĘ UDOWADNIAĆ. Napisałeś coś bez żadnego dowodu, to go teraz przedstaw. Ten ciężar jest po Twojej stronie, jako kogoś, kto wysnuwa tezę.
Odpowiedz cytując