Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2023, 10:56
Niejako trochę przeceniacie rolę Fernandeza, który oczywiście jest kimś wielkim w tej Wiśle ale ja jakoś pamiętam, ze Fernandez gra w Wiśle półtora roku i nie zawsze pomagał na bisku, nie zawsze dawał zwycięstwa. Teraz cała drużyna gra dobrze i stąd są wyniki oraz bardziej może błyszczeć Fernandez.

I tak jak napisałem, uważam, ze wcale nie musi być tak, że bez niego to pykniemy Chojniczankę przykładową, a z nim to akurat w tym jednym hiper super ważnym meczu z drużyną topową wygramy bo on sam zrobi robotę.

Teoretycznie macie racje, praktycznie to może się okazać wręcz odwrotnie, ze z kombinowania zamiast 3 czy 6 pkt w 2 meczach, wyjdzie 0 punktów.
Dla mnie ryzyko wykartkowania się specjalnie pod kogoś jest takie samo jak zaryzykowanie, że może wcale kartki nie złapie i będzie dostępny w każdym meczu.
Ani ja, ani wy nie wiemy na 100% który wariant jest lepszy i w jakim układzie zdobędziemy więcej punktów. A, że wam się wydaje, ze teoretycznie lepiej żeby się sam wykartkował bo... to tylko teoretycznie, ale praktyka, to nie teoria.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując