Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2023, 23:26
Sylwus1988 napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy o Hiszpanach a ja chciałem za ten mecz pochwalić Jarocha, drugi bardzo fajny mecz tego gościa. Fajnie też Rodado, symulki Fernandeza żenujące. Bardzo dobrze sędziował sędzia, nie przerywał co chwilę, nie gwizdał byle gówien, zero kontrowersji, tak powinno to wyglądać.
Ogólnie długimi momentami oczy krwawią na to jak gramy, rozgrywanie w poprzek między obrońcami i bramkarzem to jest kryminał. Potem 15 minut napinki, kilka szybkich ciosów i po meczu, to już któryś raz taki sam scenariusz. Oby już same zwycięstwa do końca bo myślę że ten zespół jest w stanie to zrobić.
Jeśli ten schemat działa to po co to zmieniać.

Obecnie mało rzeczy jakie dzieją się na boisku jest kwestia przypadku. Za dużo już widać wyćwiczonych elementów i przede wszystkim zgrania zawodników. Samo to jak klasowe asysty dał w tym meczu Igbekeme, Luis i Jaroch niech świadczą o tym na jaki poziom współpracy wskakujemy.

Trzeci mecz w identycznym ustawieniu. Szósty w identycznym ustawieniu obrony. 8 z 11 zawodników zaczynało każdy mecz w wyjściowym składzie. Każde spotkanie wytrzymane do końca w dobrej formie fizycznej. Przerwa na kadrę nie powinna zbytnio nam przeszkodzić w dalszym punktowaniu
Odpowiedz cytując