|
Przecież to jest tyko (dla nas aż) 5 meczów i za chwilę sytuacja może się odwrócić do góry nogami. Na pewno nie będzie tak zero jedynkowo, że ci co teraz mają formę to będą ciągle iśc do góry i awansują, a ci co stracili formę nie awansują czy pospadają z ligi.
Gdyby iśc tym tokiem rozumowania, tzn wycinać jakieś pojedyncze okresy z tabeli to właściwie powinniśmy już mieć brak szans na awans, a ŁKS i Ruch już prawie awans zaklepany.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, w tę drużynę wierzę, zaczęliśmy coś grać, bez płakania i skamlenia. Po prostu chłopy wchodzą na boisko i napierdalają.
Mam nadzieję, że nie stracimy formy, szczególnie po przerwie macowej i będzie dalej ogień. A jakby się udało bardzo bardzo blisko zbliżyć do ŁKSu czy Ruchu, to oni już będą nieźle zesrani.
Bo moim zdaniem jest też coś takiego jak nazwijmy to wielkość klubu, predysponowanie tego klubu do np danej ligi. I taka Wisła musi awansować bo jej miejsce jest w Ekstraklasie, to samo ŁKS, Ruch, Widzew, te kluby się podnosiły od zera bo to jest kawał historii i cała społecznosć za nią idąca. Taki Bełchatów czy nawet Polonia już słabo przędzie. I tak samo teraz jednak myślę, że Ruch i ŁKS to jeszcze nie półka Wisły, a np Puszcza, która potrafi często co sezon być w górze tabeli to i tak daje dupy i tego awansu nie zrobi.
Trochę jest tak, że marka robi swoje. Nie mówić, że łatwiej o piłkarzy, kasę itp ale nawet jakoś tak psychologicznie, przekonanie jest, że my musimy awansować, a inni nie i ci inni myślę, że mają z tyłu głowy, że w sumie gramy bardziej o miejsca 4-6 czy 4-8 bo te początkowe miejsca to i tak pewnie zgarnie Wisła, ŁKS, Arka czy Ruch.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|