Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2023, 16:49
Ło ....a... jak można w ogóle śmieć (jakby to powiedział Wałęsa, jak taki śmieć w ogóle śmie śmieć pomyśleć...) a więc jak wy śmiecie śmieć napisać, że Brzęczek = Sobol. Ludzie mnie nigdy nie przestaną zadziwić

Jebany nieudacznik Jerzy Brzęczek, który wypłynął na świt na plecach Bońka, a robotę w Wiśle dostał dzięki powiązaniom rodzinnym, idiota, któremu w trenerce nic nie wyszło, bo nic nie potrafi, jedyne co to szukać problemów i niszczyć mentalnie drużynę oraz ze swoją rodziną wprowadzać zajebiste pomysły, które prowadzą do bankructwa i rozkładu klubu...

Nieudacznik, który został zweryfikowany w kadrze, w ekstraklasie, odpadając z IV ligowcem z PP i zaliczając 1 wygraną na 15 meczów, a dostal zajebiste transfery w zimie w eklapie, nieudacznik, który nawet w I lidze zawiódł, zniszczył ten klub z Kubusiem i Dawidem, gdzie wydawało się, że już gorzej być nie może, startowaliśmy od I ligi to wpadli na pomysł, że z nieudacznika zrobią nadtrenera, trenera, skauta i dyrektora sportowego w jednym, bo jak transfery w eklpie były chujowe (no skoro spadliśmy to były, bo przecież na pewno nie dlatego spadliśmy, że Brzęczek jest słaby) więc Wuja tak zrobi, że wygramy 34 mecze w I lidze ale on musi sam wszystko ogarniać, bo on się zna.

Ja .......e. Ten nieudacznik dostał pełnię władzy, transfery takie jakie chciał, żeby chociaż zabezpieczyć ławkę, nawet nie po to aby była żelazna zajebista 11nastka na boisku ale żeby było tych 20 chłopa do gry, to taką kadrę sklecił, że z 30 kopaczy ledwo 11 było do gry, a dalej pustka na ławce.
A ci co grali to mieli mental rozjebany. No bo niby w czym lepszy skład ma Sobol? Fernandez i Rodado byli wcześniej, w pierwszej 11 wczoraj wyszedł Junca (który pokazał się super w pierwszym meczu ale teraz jakiegoś szału nie zrobił) + Vilar, a w drugiej połowie Młyński zamieniony na Mulę. Tego Benito i Tachiego nie ma co liczyć.
To jest 2-3 chłopa, w poprzednich meczach też to było 2 Hiszpanów więcej w wyjściowej 11 i na zmiany Hiszpanie. 2-3 ludzie to dużo i mało, wiadomo, że 2 ogarnietych piłkarzy może zrobić różnicę ale Wuja dostał do eklapy kilku ogarnietych i zrobił taką różnicę, ze dzięki niemu doszło do kompromitacji 1/15 i spadku z hukiem.

Nie wiem co wy macie w głowach ale żeby tu jeszcze dywagować, że Brzęczek by miał takie same wyniki z tą kadrą, to ja .......e. Czy wy jesteście od narodzin aż do śmierci w Brzęczku zaklęci, do uja? Tragedia.

Sobol jaki jest taki jest, na pewno nie jest to wielki fachowiec ale to jest 1 liga, ekstraklasa, szara polska rzeczywistość, półamatorka, tutaj wystarczy trochę nie przeszkadzać, trochę coś umieć, troche mieć farta i wyniki na pierwszą 5 w kraju można robić. Także taki Sobol jak chociaż nie .......i co wywiad jak jest źle, ciężko, jaki ten awans wydaje się niemożliwy itd to już go stawia 10 poziomów wyżej od tego nieudacznika Brzęczka, który swój brak umiejętności i tak na prawdę przede wszystkim brak odpowiedniego podejścia do zawodu, do ludzi, wolał ukrywać takimi gadkami, że jest ciężko, że wszyscy są przeciwko, że hejterzy. Jak taki nieudacznik jak Brzęczek może poprowadzić do sukcesu 20-30 chłopa? Przecież tu trzeba trochę takiego kołczingowego .......enia, ze damy radę, musimy, że nawet jak ma być ciężko to rozjebiemy system, a nie tego .......enia nieudacznika, że albo wygramy, albo przegramy ale jak coś to można próbować w następnym sezonie.

Chłop dostał Wisłę Kraków w I lidze, mnóstwo transferów, budżet 30 mln i wpajał kopaczom, że o awans to nie walczą, że I liga jest bardzo ciężka. No zajebista motywacja, nic tylko uwierzyć w siebie po takich słowach, grać i się rozwijać. Im dłużej go nie ma w klubie, a o nim pomyślę, to tym bardziej mi się rzygać chce na wspomnienie tego cyrku. Niestety ale cała trójka truskolasowa to jest przekleństwo dla Wisły.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując