Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2023, 16:56
Pisac, ze Bieganski zawalil bramke bo "w momencie strzalu stal w miejscu" to jest debilizm roku Drozd.
Pokaz mi jakikolwiek wolny, kiedy bramkarz przed kopnieciem pilki jest w powietrzu

Przeciez on LURWA musi wiedziec, gdzie sie rzucic
Jakby w ciemno szedl do slupka krytego przez mur, a rywal zajebal z prostego podbicia po przeciwnym rogu to bys cisnal, ze jego wina, bo jaki bramkarz rzuca sie zanim zobaczy gdzie leci pilka

Strzal byl bardzo precyzyjny. Przy samym slupku. Uderzony dosc nisko i nie byl w stanie widziec pilki zanim nie minela muru. Przepraszam, nie przeslizgnela sie pomiedzy murem.

Za co mozna krytykowac to mozna, ale Ty robisz jakas s....ysynska krytyke chlopaka, ktory jest w tej sytuacji bogu ducha winny, a w drugiej polowie wylapal dwie setki i przynajmniej w 2 kolejnych sytuacjach zachowal sie wzorowo.

Brak mi slow.
Jednoczesnie nie dostrzegasz chujowizny jaka prezentowala Wisla PRZEZ CALY MECZ. Bramki to efekt indywidualnych zdolnosci i (mam nadzieje) wypracowanych stalych fragmentow gry. Za pierwszym razem dosrodkowanie jajo, ktore nie powinno miec miejsca. I tylko spryt i umiejetnosc gry Moltenisa i Lasickiego ta bramke dalo. Drugi gol to wybitne dosrodkowanie Fernandeza i rownie wybitne wykonczenie Moltenisa.
Trzeci gol jedno udane prostopadle podanie i znakomite wykonczenie Mllynskiego.
Poza tym gralismy piach. Dno. Arka robila na naszej polowie co chciala. Dawalismy im mase miejsca nie skracajac przestrzeni miedzy formacjami. Odkrylismy im calkiem skrzydla i jezdzili tam jak chcieli. W polu karnym momentami bylismy bezradni i nieporadni.
I to nie jest wina pojedynczych zawodnikow, bo jak przeanalizujemy zawodnikow indywidualnie to niby nikt za duzo nie zawalil. Ale jak spojrzysz na caloksztalt to jednak Arka tych sytuacji miala przynajmniej 6. To, ze nie mieli skutecznosci, to ta nasza dobra gra? A jakby bylo 4:3, tak jak powinno byc patrzac na okazje, to dalej bys .......il bezsensu o progresie w grze?

Zawsze miales wywazone i obiektywne opinie, ale teraz piedolisz jak potrzaskany.
Nie ma zadnego progresu. Jak na 3 miesiace przygotowan, to nie ma wypracowanych zadnych schematow gry. Stale fragmenty to troche malo jak na 3 miesiace. Ale dobrze ze chociaz one sa.
Odpowiedz cytując