Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2023, 13:17
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko punktuje Twoje brednie o poprawie w grze.

To że wyniki się zgadzają to rzecz oczywista ale jak widać Ty już masz typowe dla kibica Wisły klapki na oczach.
Brednie to twierdzenie, że w grze nic się nie zmieniło. Gdyby się nie zmieniło do byśmy dostali w cyce. Bo albo ktoś by walnął swojaka albo nie zdążył zablokować strzału, albo odpuścił krycie. Pewnie wygraliśmy na wyjeździe gdzie nie wygraliśmy od kilkunastu lat. Czekam tylko aż zaczniecie udowadniać że to dlatego ze Arka była słaba i lepsza drużyna wykorzysta naszą przerażająco słabą grę?

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dyskusja Drozda i Wolfyego na temat obecnej gry mogłaby być epicka.
Jeden twierdzi cały czas, że Biegański ciągle gra źle oraz, że teraz gramy wyśmienicie, drugi uważa, że Sobola trzeba jak najszybciej zwolnić bo jest tragedia, a za Brzęczka było to samo/gorzej ale pisał, że debile krytykują, Wujowi trzeba dać czas bo jest on jedyną słuszną opcją.

Fajnie to poczytać, takie dwie urojone wizje, dwóch gości, którzy najpierw sobie coś wymyślą, a później będą pod to szukać faktów i je wymyślać
Zacytuj. Gdzie napisałem, że gramy wyśmienicie? A jak nie znajdziesz to przestań pieprzyć. Gramy dużo lepiej niż za Brzęczka i tylko niewidomi tego nie widzą. Tyle napisałem i podtrzymuję. Zobaczysz jak powieziemy kolejnego przeciwnika jeżeli będzie choć trochę lepsze boisko. W ostatnim czasie byliśmy tak beznadziejni w każdym aspekcie, że od dużo lepiej od tego stanu, do wyśmienicie jest bardzo daleka droga którą mam nadzieję zaczynamy kroczyć.

pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktoś obwinia Biegańskiego za pierwszą bramkę i uważa, że zna się na piłce to powinien zrewidować jedno z tych stwierdzeń.
Prosta sprawa. Kiedy bramkarz w momencie strzału stoi w bramce to żadnego strzału nie obroni. Popatrz sobie gdzie stał Biegański. To, że była dziura w murze w jakimś stopniu go usprawiedliwia, ale strzał był mizerny spokojnie do wybicia tylko trzeba się potrafić rzucić, a Biegański w tym elemencie jest dramatyczny technicznie, zawsze ląduje na brzuchu co uniemożliwia sięganie dalej od niego lecących piłek, tutaj nawet nie próbował, ręcznik w bramce i tyle. To samo było przy strzale w słupek. Broda by tego wolnego sięgnął...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.02.2023 o godz. 13:41.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując