Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2023, 19:46
DZIWNY był to mecz...

Tłamszenie świni, trzy szybkie gongi niewiadomo skąd i świni odechciało się już tak gnieść PLUS opadli też z sił(kompleksów).

Niewyobrażalna pierwsza połowa - takiej gry przed meczem właśnie sie spodziewałem. W przerwie zastanawiałem się czy świnia będzie potrafiła utrzymać tempo, które narzuciła.

Wyglądało to jakbyśmy nie mieli planu... ale też cięzko jakikolwiek plan realizować, kiedy przeciwnik jest 3 razy szybszy, a my gramy ślamazarnie, jak muchy w smole.

Od gry Rodado bardziej irytował współkomentator - wyraźnie po głosie słychać, że nie ma kilku zębów oraz pali papierosy.

Zaciąg hiszpański dzisiaj beznadziejny, mam nadzieje, że to tylko szok wywołany kompleksiarską (do momentu utraty sił) grą arki.

Rodado swoje, Villar tragedia okrutna, każdy pojedynek z Gnojnym przegrany jak dziecko. W pierwszej połowie na skrzydle przegrywaliśmy wszystkie sprinty.

Na plus Sapała, jak ma komu podac to robi to dość szybko, jak trzeba to holuje piłkę i wyłudzi faul. Fajnie dwa razy wprowadził piłkę z wolnego do gry myląc przeciwników.

Biegański: 7/10
Jaroch 4/10
Łasicki 7/10
Borys 8,5/10
Junca 3/10
Młyński 5,5/10
Duda 3/10
Sapała 6,5/10
Fernandez 6,5/10
Miki 1/10
Rodado 2,5/10

Rezerwowych nie oceniam, ale widać, że Tachi to jakiś totalny świr, mecz bez kartki w jego wykonaniu to będzie cud.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.02.2023 o godz. 19:49.

Odpowiedz cytując