Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2023, 17:06
Właśnie pod koniec sezonu 21/22 graliśmy tak, że każdy mecz to finał hehehe

Nie zrozumiałeś mnie. Ja nie mówię, że póki co to można przegrywać, bo szanse nadal będą. Tylko chodzi mi o takie dywagacje czyste, czy musimy wygrac czy już nas to skreśli. Tak jak napisałem, dopóki tych 3-6 meczów nie wtopimy to jeszcze wszystko będzie możliwe ale wiadomo też, że najlepiej wygrywać wszystko po kolei, bo im więcej się wygra teraz pod rząd, tym większy będzie zapas na ewentualne porażki. Tylko też może być np tak, wygrywamy 8 meczów, a później już w 7 żadnego, i co?

Także to sa takie wyliczanki zupełnie niemające sensu. Takie liczenie i szacowanie ile pkt da awans czy utrzymanie to są dobre jak akurat jest idealnie przeciętny sezon, gdzie rzeczywiście szacowanie przed sezonem zawaha się o +- 1 czy 2 pkt.

Tak na prawdę nie wiemy nic, bo nie znamy liczby punktów, która da nawet awans bezpośredni. Także na jakieś zasadzie tu można liczyć ile trzeba meczów wygrać? Jak się zdarzy totalnie zjebana runda ŁKSowi czy Ruchowi, albo zupełnie odjadą reszcie to co wtedy? To żadne to liczenie nie ma sensu.

Różnie może być, nie takie rzeczy polska piłka widziała.

O ile my sobie możemy takie wyliczenia robić to odnoszę wrażenie, że raz Wisła jako klub, ludzie bawili się w takie obliczenia i wyszło jak wyszło, skończyło się spadkiem. Liczenie nic nie daje, świadomość ile pkt brakuje nic nie daje. Trzeba trenować i wygrywać mecze, bez patrzenia do tyłu lub do przodu. Dopóki się tego nie nauczy Królewski i spółka to będzie źle.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując