Wyświetl pojedynczy post
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2023, 09:49
Dla mnie Rodado był najsłabszy w meczu, trzeba było go zmienić na Benito już w 60 minucie.
Moltenis? Gdyby nie pokraczność obrońcy z Rzeszowa to by odegrał piłkę na skrzydło do Juncy, no ale czasem pod tą bramką trzeba mieć furę szczęścia i tym razem akurat ją znalazł, a w dłuższej perspektywie gry dla mnie to jest obrońca rezerwowy. Miał kilka takich strat, że mógł być smród pod naszą bramką. Gość jest strasznie elektryczny w defensywie i nieprzewidywalny jak Colley, z tym, że ten drugi ma pewnie 2x wyższy kontrakt i czasem coś więcej wybroni. Liczę, że Uryga wróci za jakiś czas i stworzy z Łasickim fajny, zgrany i pewny w defensywie duet obrońców.
Villar fajnie się pokazał, również pozytywnie byłem zaskoczony po pierwszej połowie Młyńskim, jednak w drugiej już przypomniał wszystkim czemu ściągnięto Mulę na jego stronę.
Myślę, że również nie tylko ja, ale i więcej osób spodziewało się nieco lepszej gry od Sapały mającego być podstawową "6" w drużynie, a tym czasem zagrał co najwyżej poprawnie?
Odpowiedz cytując