Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2023, 00:53
Cytat:
To troche jakby Rodado powiedzial ze sciagniecie Sergio Benito to chujowa rozgrywka, bo mialby jego zastapic Czyli zawodnikcy moga czuc oddech na plecach kogos innego, ale trener to jest zlote jajo?
No to jest trochę inna sytuacja jeśli chodzi o piłkarza a trenera. Trener ma być szefem, kimś bardzo waznym w klubie, kimś pokroju prezesa, dyrektora sportowego i oni wszyscy powinni tworzyć jeden pion, a piłkarze to tylko wykonawcy większego planu, którzy z założenia muszą mieć rywali, zmienników i powinni szybciej tracić miejsce w klubie bo są za słabi lub są dobrzy więc ktoś ich szybko ze słabej ligi wykupi.

Także danie pracy trenerowi ale jednocześnie takie zasianie jemu w głowie i pokazanie wszystkim, mediom, piłkarzom, kibicom, że "trenuj, ale jak coś to wiesz, że szybko możesz nieudaczniku polecieć bo już czeka kolega na Twoje miejsce".

Dla mnie krzywa zagrywka i tyle. Tak jak jest teraz, wygląda to fajnie, niby z pomysłem. Jest Kiko, jest zaciąg Hiszpanów, jest zapewne plan, że jak Sobol nie wypali to szybko może wskoczyć Kiko. Tylko czy to odpowiada Sobolowi? Drużynie? Czy gdzieś po drodze nie wyjdą z tego kwasy? Czy nie będzie działania, że specjalnie zróbmy pod górkę Sobolowi bo już chcemy Kiko? Nie wiem. To się okaże z czasem i zobaczymy w jakich relacjach się rozejdą z Sobolem, czy na inne stanowisko odejdzie, bo jak wiadomo wiecznie trenerem nie będzie, a znając nasze realia to się z posadą pożegna prędzej niż później.

A jak uwazacie, np w razie braku awansu (powiedzmy, że gramy w barażach ale nie awansujemy) powinien Sobol zostać na stanowisku?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując