Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2023, 22:51
Mecz taki ponad nasza przeciętną. Chociaż uważam, że dużo pomogła mega słaba Resovia, która jak to się ładnie w Polsce mówi, jeszcze nie weszła w rytm meczowy.
Mamy tak sam dobry terminarz teraz jak na początku sezonu za Brzęczka i to jest dobry moment na szybkie zgranie się i punktowanie. Później znowu będzie bolesna lub niebolesna weryfikacja z czołówką. Twierdzę, że mecz ponad przeciętną, bo wygrany łatwo i nie na takim farcie jak wygrywaliśmy za Brzęczka. Resovia nic nie pokazała, my jakieś akcje porobiliśmy, dwie bramki wciśnięte, na spokojnie 2:0 dowiezione. Mogę uznać, że jak na pierwszy mecz, nowych zawodników w skłądzie, to dobry omen na dalsze kolejki.

Choć ogólnie to bez szału, plus połamany Basha więc też zaczynamy po swojemu tę rundę...

Junca, podejrzewam, że gościu przyszedł tu na zasadzie "te pół roku to mogę w I lidze spędzić, jak nie będzie awansu to spadam, jak będzie awans to ewentualnie jeszcze jeden rok posiedzę w tej zapyziałej polskiej piłce, ale gdyby już po pół roku się trafił jakiś fajny transfer to czym prędzej uciekam"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując