Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2023, 22:43
Chyba każdy kto umie dodać 2 do 2, wie co jest szykowane jako plan B? Gdyby Sobol nie wypalił to szybko wskakuje Kiko i mamy bez większym zawirowań na szybko trenera.
Dla mnie to takie świńskie zagrywki. To samo było z Brzęczkiem, który w wywiadzie się wysypał, że już w czerwcu (z kadry poleciał w grudniu) był przymierzany do objęcia Wisły ale zdecydowano, że nie za dobrze to będzie wyglądało przez powiązania rodzinne. Także już wtedy czekano tylko żeby Guli powinęła się noga i Juruś wskakiwał jako ten ratownik. Czy Guli szło źle bo jest aż tak słabym trenerem, czy może czuł po czasie co go czeka? Czy specjalnie mu drużynę w zimie osłabiono, a od razu jak wszedł Jurek to dostał dobre transfery?

Tego się można tylko domyślać i spekulować. Dla mnie chujowe zagrywki, to jest właśnie to nasze bagno. Później nie ma wyników i się szuka przyczyny od dupy strony... Jak ktoś ciągle kombinuje to się na tych kombinacjach przejedzie. Prezesów też mieliśmy zajebistych, nieudacznik Dawid z rodziny i mitoman chłop z pola Nowak. Nic nie zrobili, szybciej się zawinęli niż przyszli i tyle wyszło właśnie z tego kombinowania, że mamy zajebistych funfli do prezesowania...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując