Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2023, 19:31
Ja mam wrazenie, ze to bedzie tak. Jesli w pierwszych 3 meczach nie bedzie 7 punktow to za Sobola wskakuje Kiko. A ludzie z pionu sportowego szybko stana sie jego asystentami, plus moze ktos jeszcze dojedzie.
Zwroccie uwage na slowa Sobolewskiego na temat wzmocnien. Zrealizowano je tam, gdzie chcial Sobolewski, ale tez na innych pozycjach, co bylo dla niego duza niespodzianka.
Wiec to sa pomysly autorskie Kiko, ktory wzmocnil te pozycje, ktore dla niego byly problemem w grze druzyny. I sobie przygotowal kadre pod swoje ewentualne prowadzenie druzyny. Dlatego tez Kiko spedzil cale 3 tygodnie z druzyna na obozie i uczestniczyl we wszystkich treningach.
To nie jest klasyczne podejscie dyrektora sportowego. To jest podejscie kogos kto poznaje druzyne, zeby ja przejac.

Ja sie zgadzam z Tomaszem. Tez nie wierze w Sobolewskiego. Zbyt duzo brzeczka w nim zeby to sie udalo. Licze na to, ze te transfery na prawde sa udane, i jak Kiko juz druzyne przejmie to szybko pouklada sytuacje i zaczniemy punktowac. Na bezposredni awans imho nie ma szans, ale licze na to, ze do barazy na tyle ustawi druzyne, zgra, moze jeszcze jakis transfer dojdzie, ze ta druzyna bedzie na poziomie ekstraklasowym i w barazach sobie poradzi.

Tyle serce A rozsadek mowi, ze jednak te baraze przerzniemy.
Odpowiedz cytując