Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2023, 13:23
Z tego co pamiętam to mówiło się, że kopacze mają dostawać dobre pieniądze za osiąganie celów, nie wiem czy tylko mowa o awansie czy pojedynczych wygranych meczach.
I teraz pytanie jak to realnie wygląda. Pensje może na tym samym poziomie a bonusy?

Niestety od dłuższego czasu mamy w Wiśle do czynienia z taką kreatywną księgowością i kitowaniem w wywiadach czy na konferencjach kibiców. Niby mówią wszystko nasi włodarze, a nic nie mówią...
Realnie to nie wiadomo jaki jest dług, jakie są straty za ten sezon. Nagle, na gorąco się dowiadujemy, ze jest dziura kilkunastomilionowa w budżecie i ktoś tam dosypie kasy trochę - tak jak teraz Królewski. Dlatego ja to już mam jedyne słuszne podejście, będą wyniki, będzie kasa to wtedy uwierzę, że jest ok. Bo tego gadania, obiecanek i ściemniania tyle już było, że szkoda sobie po prostu głowę głupotami zawracać
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując