Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2023, 13:57
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Chcesz na siłę udowodnić jakich to nie mamy leszczy w składzie, ok. Nie podałeś ani jednego konkretnego faktu by to udowodnić. Sklad jest przeciętny, ale oceniać trzeba go przede wszystkim przez pryzmat rywali. Z którą drużyna zamieniłbys się kadra w 1 lidze? Słucham?

Na jesień gralismy naszym drugim składem z pierwszym składem Legii II, drużyny na poziomie Wieczystej . Rozjechaliśmy ich, a Duda wyglądał 2x lepiej od rówieśników z Warszawy.

Takze te chłopaki z hurtowni (jak to mawiasz) go raczej nie pogonią.

Idąc zresztą takim tokiem rozumowania powinniśmy w rundzie wiosennej spaść z 1 ligi. Przyjmujesz zakład że tak się nie stanie?
Gdyby nie Fernandez teraz bylibyśmy pewnie na miejscu spadkowym.

To że Legia 2 ma słaby rocznik nie świadczy o tym że Duda się nadaje na poziom pierwszoligowy - oni zresztą sami o tym wiedzą, nie chcieli gry na głównym boisku. Ich dobra młodzież jest wypożyczana albo trenuje z pierwszym zespołem.
Mecze pokazują coś przeciwnego niż twierdzisz. Mecze są dowodem na prawdziwość mojej tezy, mecze których - tak jak napisałem, nie przyjmujesz do wiadomości. Może być coś bardziej konkretnego niż OSTATNIE PÓŁTORA ROKU WYNIKÓW SPORTOWYCH?!

Jak my mamy zarobić na Dudzie, skoro on nie umie nic poza zastawianiem piłki? Gdzie kupują takich piłkarzy?! Gdzie płacą za takie drewno?
Gruszkowski - nie ma za grosz techniki, nie umie dośrodkować. Kto kupuje takich bocznych obrońców?! Kto płaci za takie drewno?!
Plewka - jest na liście transferowej. Kto go weźmie bez dopłaty? I dlaczego?
Możemy tak oblecieć wszystkich młodych na których stawia Sobolewski.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.02.2023 o godz. 14:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując