Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2023, 00:33
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie wiesz za bardzo co się dzieje w klubie czy na zgrupowaniu, to może kontestuj decyzje trenera z większym umiarem?

Sam jestem raczej krytykiem niż orędownikiem Sobola, ale to jak tu się jedzie z nim jak z bura suką, no nie wiem czy aż tak zasłużył?

Awansu nikt jeszcze nie zrobił, ani nie przegrał w 18 kolejce.

Jest trenerem Wisły i wypada mu życzyć osiągnięcia dobrych wyników, ale co ja tam się znam.
Jasne, czekajmy aż Sobolewski całkowicie pogrąży szanse na awans. Przynajmniej chłopina jeszcze kilka pensji skasuje...

Jest trenerem Wisły, ale wszystko wskazuje na to że wyjątkowo miernym, za to robiącym masę pustych gestów pod publiczkę. Zero poprawy gry, ale jest strasznie zadowolony z wykonanej pracy. Odstawia piłkarzy kierując się własnym widzimisię i daje grać beznadziejnym pseudotalentom które nie wiem czy się nadają na drugą ligę. Straszna podnieta - skreślił Baltę a takie "talenty" jak Duda, Szywacz czy Talar nabijają po 300 minut. Brawo, co za wizjoner! Kolejny w tym sezonie...

A Sapała to totalna kompromitacja klubu jeśli nie jest w stanie grać 90 minut po okresie przygotowawczym. Po co nam taki zapuszczony kopacz?! Nikt go nie sprawdził czy się nadaje do zawodowego uprawiania sportu? Rozumiem że pensje pobiera normalnie, mimo że zapuścił się do takiego stopnia?!

Balta skreślony, Plewka skreślony - są do dupy, ale zamiast nich grają jeszcze gorsi nieudacznicy i ściągamy kolesia który w ogóle nie nadaje się do zawodowego uprawiania sportu. Masz rację - nie wiem co się dzieje w klubie że takie jaja są na porządku dziennym!

Ten klub to kiepski żart - nazywajmy rzeczy po imieniu. Tylko ruchy pozorowane, tylko gesty pod publiczkę. Balta i Plewka rzuceni na pożarcie, zamiast nich koleś który przechlał swoje pięć minut i nie nadaje się do gry. Jak to nazwiesz? Bo Plewka może jest do dupy ale przynajmniej prowadzi się jak sportowiec - A TO JEST ABSOLUTNE MINIMUM zanim zaczniemy rozważać inne kwestie. Fakt że trzeba takie rzeczy przypominać...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.01.2023 o godz. 01:12.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując