Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2023, 01:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Zadam całkiem poważne pytanie. Jaki skład miał wystawić Sobol w ostatnim sparingu w Turcji?

Bo z roku Twojej wypowiedzi wysnuwam przypuszczenie że dokonałbys co najmniej 5 zmian w 1 składzie.

Więc pytam. Na kogo?

Na kontuzjowanego Mule? Albo Sapałe ktory ma siły na 30 minut? Kto miał wejść na to prawe skrzydło? Może Kuba?

Graja ci którzy na dziś są zdrowi i wygrywają rywalizacje. Jakoś nie widzę po naszym trenerze że chce sabotować grę Wisły wystawiając świadomie gorszych zawodników.

Jeśli akceptuje transfery kolejnych graczy do ataku to sam masz odpowiedź jak wysoko w hierarchii stawia choćby naszych obecnych skrzydłowych
To jak Sapała ma siły na 30 minut pod koniec zgrupowania to ja nie mam pytań do dyletantów w klubie. Skompromitowali się tym transferem - to jest klub piłkarski czy przytułek?! To kiedy on niby będzie miał siłę na 90 minut? Zdąży do końca sezonu? Co za żałosny cyrk...
Jedyny skrzydłowy od razu łapie kontuzję - brawo.

Za dwa tygodnie mecz z Resovią po którym dyletant na stołku trenerskim będzie chrzanił jak potłuczony o zgrywaniu się, kontuzjach i nowym składzie. Otóż - z zerami takimi jak Szywacze, Młyńskie i reszta tych nieudacznych pseudotalentów to my się możemy maks utrzymać. I zgrywanie tego drewna to zwykła strata czasu i pieniędzy - większości nie powinno być na zgrupowaniu. Wygrywają rywalizację Z kim niby? Takimi samymi piłkarskimi zerami jak oni sami? W ostatnim sparingu poszła zabójcza kontra po naszym rogu bo któryś z młodych kurdupli pod pressingiem potknął się na piłce. Wypisz wymaluj poprzedni sezon w pigułce.

Sobolewski to marny trener a drużyna nadal gra w sposób bezmyślny i popełnia te same błędy. Szkoda pieniędzy na ten obóz, banda nieudaczników zrobiła sobie wycieczkę - po co? Szywacz nauczył się grać w piłkę? Młyński dryblować?

Widzę że nic się nie zmieniło, ale można się oczywiście jarać że jakiś kompletny leszcz z U17 sobie zadebiutował.

Szkoda zdrowia na ten cyrk... Dalej się jarajcie naszymi pseudotalentami, plaskacz na otrzeźwienie już się zbliża. Bo można sobie dowolne bajeczki opowiadać, ale na koniec boisko wszystko zweryfikuje. Zobaczymy wtedy kto "wygrał rywalizację"

Cytat:
Co ciekawe - trener Sobolewski najwięcej okazji do gry dawał w tureckich sparingach młodym zawodnikom. Najwięcej minut uzbierali bowiem Wiktor Szywacz, Kacper Duda i Bartosz Talar, bo obok Borisa Moltenisa oraz Igora Łasickiego to jedyni zawodnicy Wisły, którzy mają "w nogach" powyżej 300 minut. Całe zestawienie, ustawione właśnie wg liczby rozegranych minut, znajdziecie poniżej.
Brawo. Na pewno zaprocentuje

Zobaczymy co asy Sobolewskiego pokażą z Resovią. Ja już w sumie wiem...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.01.2023 o godz. 01:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując