Cytat:
|
Gdzie można znaleźć ten wywiad?
|
https://www.youtube.com/watch?v=uh7g...hannel=Meczyki
Na samym końcu, 1 godz, 9 min i 50 sekunda wywiadu, gadają o Wiśle.
Cytat:
|
A to nie było tak, że Brzęczek miał zapewnioną grubą kasę z PZPN do końca 2021 roku i gdyby przyszedł wcześniej, to musiałby z niej zrezygnować?
|
Może tak, może nie ale wiem co się w tym klubie dzieje od kilku lat i wiem jaka to jest patologia Brzęczek i Kuba. A obawiam się że obecnie nic się nie zmieniło oprócz okładki, jest niby samodzielny większosciowy właściciel ale on też te patologiczne plany i pomysły wdrażał przez ostatnie lata. Także boję się, że skończy się tak samo. Wpompowanie kasy, nowy pomysł, rzucenie się na urrra na tym razem Hiszpanów, a za pół roku zwijamy żagle i robimy hard reset, w międzyczasie zwalniając Sobola żeby jeszcze niby ratować sytuację.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.