Patryko napisał(a):

Są to odrzuty, ale jest duża szansa, że nie przyjmują piłki z 5-metrowym odbiciem i potrafią podać celnie na 10 metrów, z czym nasze polskie drewno miało do tej pory duże trudności.
Ja osobiście póki co mam do obecnej polityki transferowej stosunek neutralny - pierwsze 4-5 spotkań da nam odpowiedź na pytanie, czy będziemy o cokolwiek w tym sezonie walczyć. Narodowość piłkarzy ma dla mnie znaczenie trzeciorzędne, ważne jest to, co pokażą na boisku.
|
Nasze drewno ma problem z podaniem na trzy metry, niestety. Hiszpanie z takim CV na pewno technicznie będą zadawać szyku, byle ich nie połamali. Tyle w temacie.
Liczę że sprowadzenie Tachiego oznacza koniec występów Colleya. W ostatnim sparingu już nie wystąpił, oby faktycznie byli chętni. Strasznie zawiodła mnie postawa tego zawodnika, Szot przy nim to była ostoja defensywy - nie piszę tego złośliwie, Colley jechał na opinii ale odwalał coś średnio dwa razy na mecz, nasze szczęście że wszystkiego rywale nie wykorzystali. Nasze problemy zaczęły się od pozbycia się Mehremicia.