Wyświetl pojedynczy post
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2022, 11:44
Stanę w obronie Dudy, bo moim zdaniem z tej grupy jest to najmniejsze drewno. I jak na 18 latka technicznie prezentuje się na prawdę dobrze, brakuje mu odważniejszych zagrań. Dobrze poprowadzony może być na prawdę niezłym piłkarzem, nie jego wina że nie pociągnął gry w Wiśle (jeszcze), od tego powinny być inne stare konie.

To samo tyczy się Starzyńskiego. Sam na niego w trakcie sezonu narzekałem notorycznie, przeklinałem, jak można go wystawiać, że drewno totalne... Starzyński przebłyski jakieś tam dawno temu miewał, ale stojąc z boku trzeba sobie powiedzieć prawdę... to kolejny 18 latek, który nie pociągnął gry Wisły, nie wziął jej na bary, tylko czy my na prawdę oczekujemy, że 18 latkowie nas zbawią?

Dla mnie taki Starzyński jest podręcznikowym przykładem jak spalić juniora, chłopak zgasł w oczach po prostu, przemielony przez presje, zeżarty, wypluty. Wypożyczenie dla niego to akurat chyba jedyny rozsądny ratunek obecnie.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 14.12.2022 o godz. 11:49.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując