Cytat:
I tutaj wracam do punktu wyjścia: po co to było Nowakowi? PRzecież na loży siedzieć mógł nawet bez tego.
Gość prowadzi poważny biznes więc nie może być tak głupi, żeby samo "ślepe zapatrzenie" w JB16 tłumaczyło taką decyzję.
Jestem bardzo ciekawy, co tam się tak naprawdę działo...
|
Nie wiem co tu się odwala ale może oni wszyscy już sa tak zaślepieni w tej swojej ideologii i mają takie chore ambicje, że robią tak dla zasady.
Przecież brak rezygnacji Brzęczka po spadku to też była tragedia. Ba, on jeszcze sobie wymyślił, że będzie menegerem i zbawi Wisłę w I lidze. Ba, on też nie odszedł sam - właściwie nie wiadomo co i jak, po prostu już go nie ma, ani me, ani be, chłopa nie ma.
Wychodzi na to, że wszystkie decyzje i najwazniejsze rozmowy są prowadzone nie w gabinetach a przy rodzinnych obiadkach, na linii Kuba, Kmiecik, Boguś, Dawid, Domagalik, Jurek, Nowak.
Dlaczego tak robią? Może dlatego, że myślą, że chcą dobrze i robią dobrze, a wszyscy inni to wrogowie? To by się pokrywało z urojeniami Brzęczka, Domagalik i Kuby, że Polska jest pełna hejterów, wszyscy chcą źle dla Kuby i Wisły.
Nowakowi po co to było? To prosty chłop. Zdaje się, że jest słupem. I w Wiśle i w swojej firmie. Wygląda jak chłop oderwany od pługa, którego wsadzono w garnitur i ma mówić i robić to co trzeba. Poza tym to interesy. Jeśli ma komitywę z Kubą, to może ich celem było pozbycie się JK i TJ stąd różne dziwne akcje.
Z przykrością trzeba stwierdzić, że Kuba i jego najbliższe środowisko to ludzie toksyczni i chorzy...
Tyle co ten chłop namieszał i jak widać dalej chce mieszać to przechodzi ludzkie pojęcie.
PS
Kuba się w sumie nie odzywa. Każdy pamięta go z wywiadu w foot tracu i "zajebałem"
Nowak jak się odezwał to wstydu sobie narobił.
Jarek i Tomek jak się odezwali to chociaż coś powiedzieli sensownego i wypadli lepiej pijarowo.
To też wiele mówi o tych 4 osobach. Kto jakie ma intencje, kto jaki jest.