Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2022, 18:35
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jaro nie miał czasu czegoś policzyć ale zawsze miał czas na tweeterze pisać Gościu bez kitu, chyba tylko po to tutaj przyszedł, bo tak się ułożyło życie, a przy okazji miał reklamę i możliwosć filozofowania.

Bo całe to trio jest tak zarobione, jednoczesnie tak starając się dla dobra Wisły, że aż szok, ze oni takie babole .......ą, klub spuścili z ekstraklasy, nic przez ten czas wielkiego nie wymyślili oprócz ściągania kasy od kibiców i sponsorów, a jak robili konferencje to tak śmieszne, że aż żałosne. Bez żadnych podsumowań, bez żadnych danych.
Nie wiem z jakich ostatecznie pobudek ale Królewskiemu trzeba oddać że to on inicjował i nakręcał cały hype z akcją ratunkową.Tego nikt mu nie odbierze.Na ściąganie kasy z kibiców też trzeba było mieć pomysł.Jego głównym grzechem jest to że stał się takim potakiwaczem dla Kuby.Jeśli Jażdżyński miał inne zdanie w jakimś aspekcie to i tak ta dwójka forsowała to co chciał Błaszczykowski.Ja to tak przynajmniej teraz odbieram.Choć na samym Tomku też się zawiodłem po tym co pieprzył na słynnej konferencji
Odpowiedz cytując