Cytat:
Tylko co w związku z tym?
Można uznać, że nic się nie da zrobić i czekać, aż albo przyjedzie na białym koniu książę z bajki z furą kasy do wydania, który to wszystko uratuje, albo to wszystko prędzej czy później je*nie.
Ale można też najzwyczajniej w świecie spróbować działać w tych okolicznościach jakie są podejmując takie działania naprawcze, jakie mogą doraźnie pomóc tu i teraz.
Ja pokazuję co można zrobić tu i teraz, żeby przetrwać bez oglądania się na (kambodżańskiego) księcia.
Tylko trzeba działać, a nie płakać, że mam chorom curke czy klub.
|
Aj tam zaraz płakać, że mam chory klub.
Nie to żebym na siłę szukał problemów ale dla mnie jeśli nie awansujemy w tym sezonie do eklapy (i wtedy na spokojnie spłącać długi i budować wszystko od podstaw), to już się z tego gówna nie wyciągniemy. Czyli albo upadek już albo za kilka lat.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.