Nadszedł koniec naszego smutnego konkursu. Wykazaliśmy się formą niczym Wisła, nikt z 21 uczestników nie trafił dokładnie ile punktów zdobędziemy. Najbliżej były 4 osoby, które myliły się o 1 pkt (na plusie lub na minusie). Zwycięzcą ogłaszam świety37, który był najbliżej a do tego prawidłowo wytypował 1 x 2 w 5 meczach.
Zrobiłem też drugą tabelkę gdzie liczą się tylko prawidłowo wytypowane 1 x 2. Tam też wygrał swiety37. Gratuluję zwycięzcy, dziękuję wszystkim za udział i trochę szok, że jednak w 7 meczach zdobyliśmy 7 pkt, to daje średnią 1 pkt na mecz. Stawiając na początku na to, że będziemy mieli 8 pkt, pomyślałem, że jednak przesadziłem i dałem za mało...

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.