Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2022, 14:38
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Nie no, najlepiej ogłosić upadek i jakoś to będzie, to jest plan. Tak jak pisze Serek, jako klub nie mamy nic, po upadku to będzie ZERO. Bez piłkarzy, bez stadionu, bez bazy, bez pieniędzy. Z mocnym rywalem za miedzą. Gdzie zagramy, w Zabierzowie? W Myślenicach? Ile ludzi tam pojedzie na A-klasę? Żydki oklepią pikników raz, dwa i skończy się bajlando.

Wiesz na co ja mam nadzieję? Na spokój, na długą i cichą zimę. Bez żadnych rewolucji, durnych konferencji i innego pier.dolenia. Bez medialnych ośmieszających nas gównoburzy.
Może próba zejścia z 2-3 wysokich kontraktów, typu Colley, Młyński, Hugi. Bardzo duża ulga dla finansów, zero straty na boisku. Może ze 2-3 transfery 'in', jakiś skrzydłowy i ktoś do środka. I spokojna praca w obecnym składzie.
A na zapleczu skupić się na odzyskaniu kasy za transfery, nie wiem jak to działa, są prawnicy, niech zarobią na siebie. Te zaległe raty pewno pozwoliłyby nam bez pożarów dograć sezon.
Tak to widzę, rewolucje co pół roku nas nie zbawiły, to może spróbujmy spokojnej pracy.
A Ty zdajesz sobie sprawę w jakiej finansowej dupie jesteśmy? Czy udajesz że jakoś to będzie? Czy może jesteś naiwny że ktoś kompetentny się pojawi? No ale jak się ma pojawić skoro od lat go nie ma? Znów mam się nabierać na kolejne zapewnienia? Czy Ty nie widzisz że to jest odkładanie upadku w czasie? O czym Ty .......isz o jakim spokojnym wychodzeniu. Straciliśmy przez spadek kupę kasy, mieliśmy który budżet w Ekstraklasie? Cały czas co roku ta sama śpiewka. A decydenci bawią się za kasę marnując ją, a efektów sportowych żadnych. Problemem nowego właściciela jest to że musi przejąć na start dług i dlatego nikt nie chce wejść. Gratuluję naiwności.
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 14.11.2022 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując