Nie wierzę w takie pie.rdololo, że to brak wytycznych cokolwiek zrobił.
Puszcza nie zapowiadała walki o awans, a teraz jest druga, długo była liderem.
Nieciecza zapowiadała walkę o awans i gdzie ona jest?
To jest takie oderwane od rzeczywistości pieprzenie o dupie maryni. Jak jest odpowiedni trener i odpowiedni piłkarze to drużyna punktuje i tyle. U nas nie gra ani jedno, ani drugie. Atmosfera w drużynie leży, brak pewności siebie po spadku i teraz serii meczów bez wygranej. Brzęczka to przerosło, Sobol też nie ogarnia. Indywidualnie mamy niezłych kopaczy, nie ma drużyny!
Oczywiście, że zarząd nie zapowiedział mocno ekstraklasa albo śmierć (pamiętacie jak to zadziałało na GKS Katowice? Co wylądowali w 3 lidze?

), ale było mówione, że chcemy awansować jak najszybciej. Krytykujcie zarząd za słabego trenera, słabe transfery, sytuację finansową, brak chemii w zespole, brzydką grę - ale kwa nie pieprzcie mi tu, że to wina braku zapowiedzi walki o ekstraklasę, bo jest to idiotyczne! Każdy piłkarz gra o wynik sportowy i lepszy kontrakt w lepszym klubie. Każdy chce grać lepiej ! Każdy chce wygrywać! Nie trzeba im tego mówić, jak drużyna jest mocna i ma ogarniętego sternika to się sama obroni.
Dla mnie dwie najbardziej idiotyczne tezy jakie się tu przewijają to właśnie :
- brak jasnego postawienia sprawy, że chcemy awansować!
- pisanie, że Kuba odstawił mega żenującą szopkę, bo podbiegł do swojego długoletniego przyjaciela i pewnie ulubionego trenera po strzelonym golu ! Żenada !

No kompromitacja, jak on mógł wybrać z kim się cieszył

?

Jak on mógł!
Fakty są takie :
Gramy dużo poniżej oczekiwań. Liczyłem się z tym, że początek rundy jest trochę na wyrost. Uważałem, że miejsce w 6tce w pierwszej rundzie będzie dobrym wynikiem na koniec rundy. Niektórzy już płakusiali jak straciliśmy fotel lidera (

), ja trochę inaczej na to patrzyłem. Szkoda frajersko traconych raz po raz punktów, bo teraz naprawdę trzeba zacząć solidnie punktować, jeśli chcemy się załapać do baraży. Nie wiem czy tą drużynę na to stać.