Wyświetl pojedynczy post
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2022, 23:38
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Jak już wspomniałem, ta część jest dla mnie niemiarodajna. Co zresztą działa w dwie strony tego zakładu. A tego, co tam się kryje nie dowiemy się nigdy.

Ale jak chcesz - dla mnie ten zakład i tak jest z założenia niekorzystny, więc decyzja czy w to wchodzisz należy do Ciebie
Zacząłem odpisywać, ale widzę, że kolejny raz bym się powtarzał. Ty może masz czas mielić wszystko w kółko i taka jest strategia dyskusji. Ja niestety nie bardzo. Napisałem co mi wychodzi. Kiedyś się przekonamy, kto się zna na takich szacunkach lepiej, a kto gorzej.

Dyskusja które pozycje są częścią budżetu wynagrodzeń też nie ma sensu. Dla mnie to oczywiste po porównaniu danych ze sprawozdań za 2019, 2020, 2021 z danymi z raportu Deloitte za sezon 2021/22. Dla Ciebie nie.

Ja na tej podstawie i na bazie doświadczenia szacuję budżet wynagrodzeń w sezonie 2022/23 na coś bliskiego 20 mln, a budżet całkowity na coś bliskiego 30 mln. I jest to dla mnie oczywiste. Dla Ciebie nie.

Nie ma sensu tego dalej ciągnąć, bo ja niestety nie mam czasu przerabiać kolejny raz tych samych argumentów. Które dla mnie są oczywiste, a dla Ciebie nie.

Jeśli klub nie zbankrutuje w zimie to za jakieś 10 miesięcy dostaniemy raport Deloitte za sezon 2022/23 i z niego wprost sobie ten budżet wyliczymy. Wtedy się przypomnę.
Odpowiedz cytując