serek.c2 napisał(a):

|
Sorry, ale o czym Ty piszesz? Ja Ci tylko odpowiedziałem na temat populistycznego pisania typu "przejęli za parę koła". Doskonale wiem ile kibice dołożyli, chyba nawet zdecydowanie lepiej niż Ty. Tyle, że ja np. "zaryzykowałem" z 10k, a nie kilka milionów - taka delikatna różnica.
|
Bo przejęli za parę koła, pożyczyli po bańce, dostali od kibiców na dzień dobry 4 bańki i możliwość zarządzania jednym z najbardziej medialnych klubów w Polsce. Na dzień dobry wszyscy im pomagali, nawet z Warszawy. Ale to oni decedowali o kasie to jest zasadnicza różnica miedzy Trio, a Tobą. Nie różnica we włożonej kasie, a możliwość decydowania jak ją wykorzystać. Kogo zatrudnić, jakie kontrakty podpisać, kogo sprzedać, gdzie i za ile. Ty swoje 10 000 wpłaciłes i tyle je widziałeś, oni swoje miliony Twoje tysiące i miliony kibiców i sponsorów których przez te lata pojawiło się w Wiśle kilkadziesiąt, wydawali na co chcieli. Dlatego to oni odpowiadają i fakt, że parę procent zmarnowanej kasy to ich własna( choć Ty chciałbyś im ją jeszcze oddawać

) w żadnym wypadku ich nie usprawiedliwia.