Wyświetl pojedynczy post
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2022, 07:05
Wydaje mi się, że niestety Jaro wyjdzie i znowu weźmie całą winę na siebie. Przez brak transparentności w tym klubie do dzisiaj nic nie wiemy. Kto jak decydował i dlaczego. Jażdżyński z Królewskim za bardzo zaufali Kubie, że ten wie co ma zrobić by Wisła stała się lepszym klubem bo przecież był dobrym zawodnikiem, ale czas pokazał że było to błędne myślenie. Królewski jak i Jażdzyński przez ten okres pełnili funkcje w swoich firmach i z tego też powodu wydaje mi się, że ich wpływ na klub był bardzo mały. Będąc taki długi okres w firmach raczej mają pojęcie jak to powinno wyglądać, wiadome normalnej firmy nie ma co zbytnio porównywać do klubu piłkarskiego, ale po naszych transferach w zimie można to zrobić. To jakby Królewski wywalił głównego programiste odpowiedzialnego za kilka projektów, a w jego miejsce przyjął jakiegoś matoła, który dotychczas nic nie osiągnął. A podobną sytuacje mieliśmy po zimie gdzie w miarę przyzwoitych piłkarzy jak Yebaka i El Mahdioui zastąpiliśmy niegotowymi piłkarzami. Jakieś ogłaszanie transferu i podkreślanie, że przyszedł tu tylko dzięki znajomościom Kuby( a piłkarz jest ogórem). Odkąd przyszło trio/Kuba to co sezon ledwie co się utrzymywaliśmy, rozumiem dojebany początek gdzie byla chujowa i trudna sytuacja, ale ta sytuacja w miarę sie uspokoiła. Tu nie trzeba dużych pieniędzy bo mamy sporo kibiców, którzy spokojnie utrzymaliby ten klub. Organizacyjnie jako tako to funkcjonowało, ale sportowo to było dno. Dostali gotowy sklep, a asortyment w tym sklepie jest gorszy niz w klubach 2 ligowych. Nie wiem dlaczego nikt nie potrafi tego zrozumieć, że czym lepszy sklep w takim klubie jak Wisła tym więcej hajsu? Problemem tego klubu są także mało wymagający kibice, bo przyzwyczailiśmy się do tej chujowizny i akceptujemy ten ich minimalizm. Wiecznie te same oklepane hasła w sklepach czy na mediach społecznościowych( jak nie przyjdziesz na mecz to jesteś ...., a nie wiślak), nawet głupiego kateringu nie potrafili dopilnować czy sesji zdjeciowej gdzie Sobolewski pozuje w ujebanej i wymiętej koszulce. To po co sie spodziewać normalności? W tym klubie trzeba wyjebać wszystkich, ale chyba nowi kumaci są dogadani z Kubusiem i jest spokój. Po spadku wielu z nas myślało, że wreszcie się coś zmieni i będą jakiekolwiek czystki, ale jak widać spadek nie był taką tragedią. Można by tu pisać i pisać gdzie dali dupy, ale to nie ma sensu bo osoba odpowiedzialna za ten klub uważa, że wie najlepiej. Odejda pewnie Jażdzynski/Jaro i zostaniemy z kołem wzajemnej adoracji pod wezwaniem św. Kuby.
Odpowiedz cytując