Piknik1906 napisał(a):

Raport jest tu ((10 sek z Google’m): https://www2.deloitte.com/pl/pl/page...2021-2022.html
Wszystkie dane z niego.
Czytaj proszę ze zrozumieniem. Ja nie napisałem, że nikt nie wiedział. Napisałem, że dwóch panów na których się powołujemy mogło myśleć, że wiedzą bo wierzyli w przekaz z klubu. Niestety ten, który teoretycznie powinien wiedzieć najwięcej nic nie mówi. To, że w klubie zarząd (Bałaziński) coś liczył to nie znaczy, że to miało ręce i nogi. A raczej już widać, że nie miało. Stąd prosty wniosek, że gdy okazało się coś całkiem innego niż te „wyliczenia” pokazywały to zaczął się kwas.
Od dłuższego czasu mam wrażenie, że większość traktuje Trio jak jedną osobę. Ja z kolei mam wrażenie, że Trio jest mocno niespójne. I w zakresie możliwości i wiedzy. A jeśli to co pisał Miga jest prawdą to znaczy, że od dawna żadne Trio już nie istnieje. Co najwyżej Duo, ale ta rezygnacja Jarosława pokazuje, że chyba nawet to nie.
|
To teraz to już jest całkiem po.......one bo jeśli Bałażiński powołując się wtedy na informacje od dyrektora finansowego (co to znowu za persona bo nie chce mi się szukać?(kolega,kuzyn)) nie jest w stanie podać w miarę rzetelnych informacji i myli się o kilkanaście mln to skąd przekonanie że teraz to zostało dobrze policzone i nie okaże się zaraz że brakuje nie 13-15 mln ale np 20 ?
Na wynagrodzenia wydajemy 49% .Wiem że kwota się zgadza ale przynajmniej tymi procentami się pocieszmy...