krysztal napisał(a):

Wskażnik wynagrodzeń 70% ?Mi się wydawało że my jesteśmy sporo poniżej dopuszczalnych 60%
Teza o tym że panowie w czerwcu nie wiedzieli co mówią też średnio się trzyma skoro na tej konferencji Bałaziński mówi że siedzą i przepisują exela z prawej do lewej i z lewej do prawej no chyba że też tylko mówili tak jak mówią o transparentności.
|
Raport jest tu ((10 sek z Google’m):
https://www2.deloitte.com/pl/pl/page...2021-2022.html
Wszystkie dane z niego.
Czytaj proszę ze zrozumieniem. Ja nie napisałem, że nikt nie wiedział. Napisałem, że dwóch panów na których się powołujemy mogło myśleć, że wiedzą bo wierzyli w przekaz z klubu. Niestety ten, który teoretycznie powinien wiedzieć najwięcej nic nie mówi. To, że w klubie zarząd (Bałaziński) coś liczył to nie znaczy, że to miało ręce i nogi. A raczej już widać, że nie miało. Stąd prosty wniosek, że gdy okazało się coś całkiem innego niż te „wyliczenia” pokazywały to zaczął się kwas.
Od dłuższego czasu mam wrażenie, że większość traktuje Trio jak jedną osobę. Ja z kolei mam wrażenie, że Trio jest mocno niespójne. I w zakresie możliwości i wiedzy. A jeśli to co pisał Miga jest prawdą to znaczy, że od dawna żadne Trio już nie istnieje. Co najwyżej Duo, ale ta rezygnacja Jarosława pokazuje, że chyba nawet to nie.