W czasie, gdy p.o. prezesa był Obidziński, plan działania nakreślała inna osoba, a realizował ten plan właśnie Piotr (a jak wspomniałem, to akurat robił dobrze i nie sądzę, by miał akurat w kwestii trzymania dyscypliny finansowej odmienne zdanie). Nie ma tu żadnego "w domyśle", więc proszę Cię kolego drogi, byś nie wymyślał teorii co do moich wypowiedzi i nie sugerował, że chce z kogoś zrobić idiotę.
Co do Dawida, to tak, chwaliłem go za pozyskanie sponsorów. Po pierwsze - firma Nowak-Mosty została sponsorem nie za czasów Dawida, a pojawiła się tu raczej dzięki Kubie. Po drugie, jeśli jako sponsorów kojarzysz jedynie Nowak-Mosty, to ciężko u Ciebie z pamięcią. Za prezesury Dawida podpisano choćby Orlen, Cass czy Astor (Kawasaki, Aveva).
Jak już coś wyliczasz, to zastanów się, do którego sezonu, jeśli chodzi o budżet, wliczasz poszczególne składniki, bo zabawne jest, jak do obecnego budżetu wliczasz np. dokapitalizowanie spółki z grudnia 2021.
Na koniec - mniej zacietrzewienia, a więcej czytania ze zrozumieniem.
skarabeus napisał(a):

|
Wystarczy zasiegnac jezyka w srodowisku biznesowym. Kazdy mowi "po co mu byla ta Wisla to nie mam pojecia. Ani z tego pieniedzy, ani prestizu".
|
Czekaj, to odnośnie Obiego? Jak tak, to mogę zareagować jedynie głośno się śmiejąc