Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2022, 11:36
Serek,

nie wiem z kogo probujesz zrobic idiote. Ze mnie Ci sie nie uda.
Napisales tak: Co do reszty, to wybacz, ale nie chce mi się dyskutować o oczywistościach. Dopytaj też źródła swoje, kto w klubie jakie ma podejście do tworzenia budżetu, bo przeceniasz Obidzińskiego - on tylko realizował nakreślone mu wytyczne.

ON TYLKO REALIZOWAL NAKRESLONE MU WYTYCZNE. W domysle: nie jest zwolennikiem wydawania tego co ma na pewno w rece, robil tak, tylko dlatego, ze mu kazali. Gdyby mogl sam decydowac byloby to samo co teraz
Taki jest sens Twojej wypowiedzi. Bardzo krzywdzacy dla Obidzinskiego, ktory przypomne - zostawil Dawidkowi Wisle we wzglednie bardzo dobrej kondycji (biorac pod uwage okolicznosci).

Chwaliles Dawidka za pozyskiwanie sponsorow. Miala sie tu odbywac tytaniczna praca
Spojrzmy wiec na liczby

Budzet: 18 mln.
Brakuje: 12-15 mln (sami nie wiedza ile)
Wklad Nowak Mosty : 1,5 mln zlotych

Wklad Adama Adamczyka: 1,5 mln zlotych
Wkład Adama Lanoszki: 1,5 mln (wszyscy maja po 3,75 % , Nowak zaplacil za te akcje 1,5 mln wiec pozostali zapewne tak samo).

Wiec samych wkladow jest 4,5 mln, budzet 18 mln a brakuje niech bedzie 12 mln.

Czyli rozumiem , ze ta tytaniczna praca, ktora wykonal Dawidek to pozyskanie sponsorow za 1,5 mln zlotych?

Czy Nowak, Adamczyk i Lanoszka to sa "dzieci" Dawidka? Uwazalbym na odpowiedzi, Pan Nowak wydaje sie dosc prostym i bezposrednim czlowiekiem, moze wypalic, jak to wygladalo w rzeczywistosci

To by bylo tyle, jesli chodzi o podsumowanie efektywnosci Dawidka.
Odpowiedz cytując