Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2022, 15:18
Wnioski się same wyciągają. Cały czas są nieprecyzyjne wypowiedzi, nieprecyzyjne działania itd Kasy też zaczęło nieprecyzyjnie brakować, a przecież ani transferów nie porobili (miał być lewy obrońca i być może drugi napastnik).

Ja tu nikogo nie chcę atakować, tym bardziej Socios, które się musi męczyć w tym patologicznym układzie. Po prostu prawda jest taka, ze to jest amatorka. Niby ludzie poważni, biznesmani, a nic im nie wychodzi.

Dla mnie logiczne, że jak jest gościu prezesem i tym bardziej wypowiada się do mediów czy rozmawia z władzami miasta, to najpierw powinien mieć 100% wiedzę na dany temat. Póki co wygląda to tak, że myśli, ze kasa od Socios jest pewna, a baza zostanie kupiona przez spółkę.
No to o czym on właściwie gada z tym burmistrzem? Że myśli, że tak będzie i by chciał wiedzieć czy to może se kupić?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując